Prekrivne hlačke pralne plenice Mala Ritka
Prekrivne hlačke Mala Ritka - zelene - živali
Prekrivne hlačke pralne plenice Mala Ritka
Prekrivne hlačke Mala Ritka - zelene - živali

Prekrivne hlačke - zelene - živali

10,90 €

Nepremočljive prekrivne hlačke s pritiskači rastejo skupaj z vašim dojenčkom. Na prekrivne hlačke namestite vložke po izbiri. Zanimiv design za vašo lepo malo ritko :)

Prekrivne hlačke Mala Ritka

Prekrivne hlačke Mala Ritka so primerne za dojenčke med približno 3kg do 15kg, saj rastejo skupaj z njimi. To omogočajo pritiskači s katerimi reguliramo velikost hlačk glede na rast dojenčka. Dvojna elastika se lepo oprime nogic in ne tišči, hkrati pa poskrbi, da ni puščanja. Hlačke so podobne žepastim plenicam, le da ni žepka in notranje plasti flisa. Prekrivne hlačke namestimo podobno kot žepasto plenico (to si lahko pogledate tukaj).

Prekrivne hlačke so narejene iz nepremočljivega PUL poliestra. Sami si izberete vložke, ki vam bodo najbolj ustrezali in jih položite na pralno plenico. Za male polulančke priporočamo dva vložka hkrati, enega na drugega. Za vložke lahko uporabite tudi običajne tetra plenice, nekateri bolj ekološko osveščeni starši si naredijo vložke iz starih brisač ali pa kombinirajo po želji. Nujno pa dodajte vsaj en vložek iz jedra iz mikrofibre zaradi večje vpojnosti in efekta STY DRY (da bo dojenček suh).

Vzdrževanje: prekrivne hlačke peremo na 40˚s pralnim praškom brez mehčalca enako kot navadne žepaste plenice (več tukaj). Sušimo jih na zraku in ne v sušilnem stroju ali na radiatorju, ker se material poškoduje. Prekrivne hlačke so zelo enostavne za vzdrževanje saj so zelo hitro suhe. Da vam bo lažje: vsa pogosta vprašanja in nasveti se nahajajo na dnu spletne strani pod zavihkom pogosta vprašanja.

Sestava: nepremočljivi PUL poliester

VLOŽEK SI IZBERETE POSEBEJ in sicer v kategoriji pralni vložki za plenice.  

Izdelki Mala Ritka se ponašajo s certifikati za varno proizvodnjo ter proizvodnjo brez kemikalij (BV, SGS, Oeko Tex).

Ta izdelek še nima ocene.

Stranke ki so kupile ta izdelek so kupile tudi:

Product added to wishlist

Naši piškotki ne škodijo, ampak poskrbijo, da košarica, nakupni proces ter ostale funkcionalnosti spletne strani Mala Ritka delujejo brezhibno.

Prosimo, da potrdite uporabo piškotkov in tako nemoteno brskate po spletni strani. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj.