Vložek iz konoplje za pralne plenice Mala Ritka
Vložek iz konoplje za pralne plenice Mala Ritka
Vložek iz konoplje - 3 kosi
Vložek iz konoplje - 3 kosi
Vložek iz konoplje za pralne plenice Mala Ritka
Vložek iz konoplje za pralne plenice Mala Ritka

Vložek iz konoplje - 3 kosi

15,90 €

Komplet vložkov iz konoplje Mala Ritka

Izjemno vpojen vložek iz naravne konoplje. Najboljši vložek za občutljive male ritke, saj ne draži kože in diha. Antibakterijski material, okolju in telesu prijazen. Ne povzroča alergij. Konopljini vložki so zelo tanki in zelo vpojni, vendar pa vpijajo tekočino počasneje od drugih, zato so bolj primerni kot vložki za dodatno vpojnost, ki jih date v žepek. 

Vpojen vložek iz naravne konoplje. Najboljši vložek za občutljive male ritke, saj ne draži kože in diha. Antibakterijski material, okolju in telesu prijazen. Ne povzroča alergij. Konopljini vložki so tanki in zelo vpojni, vendar pa vpijajo tekočino počasneje od drugih (tekočina zdrsne hitro iz površine in če je vložek direktno na koži plenička lahko spušča), zato so bolj primerni kot vložki za dodatno vpojnost, ki jih date v žepek.  Odporen in trpežen, trši na otip. Zelo tanek, zato plenička in ritka nista videti "napihnjeni". Dobro prenašajo večkratno pranje, tudi na višjih temperaturah. 

Sestava: izjemno vpojna konopljina vlakna in eko bombaž, ki poskrbi za hitrejšo vpojnost in za to, da se vložek pri pranju ne skrči.

Uporaba: konopljini vložki so praktično uporabni povsod, v žepastih plenicah ali pa prekrivnih hlačkah. Njihova največja prednost je, da si tanki in tako ritka kljub dodatnemu vložku ni napihnjena. Tekočino vpijajo počasneje kot ostali vložki, zato se bolj priporočajo kot vložki za dodatno vpojnost. Brez težav ga lahko namestite tudi direktno na kožo, saj ne povzroča alergij. Bolje sicer, da  ga uporabite tudi kot dodaten vložek za nočno spanje ali dojenčke, ki veliko lulajo. Katere vložke izbrati si lahko preberete tukajDa vam bo lažje: vsa pogosta vprašanja in nasveti se nahajajo na dnu spletne strani pod zavihkom pogosta vprašanja.

Velikost: 36 x 14 cm

Pakiranje: pošiljamo na rinfuzo, v papirnatih vrečkah, da bo okolje bolj čisto in vaše smeti bolj prazne :) 

Pri pranju vložkov ne uporabljamo mehčalca, saj le-ta zmanjšuje njihovo vpojnost.

Izdelki Mala Ritka se ponašajo s certifikati za varno proizvodnjo ter proizvodnjo brez kemikalij (BV, SGS, Oeko Tex).

Ta izdelek še nima ocene.

Stranke ki so kupile ta izdelek so kupile tudi:

Product added to wishlist

Naši piškotki ne škodijo, ampak poskrbijo, da košarica, nakupni proces ter ostale funkcionalnosti spletne strani Mala Ritka delujejo brezhibno.

Prosimo, da potrdite uporabo piškotkov in tako nemoteno brskate po spletni strani. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj.