• Paket
Komplet žepastih plenic Mala Ritka
Vstavljanje vložkov v pralne plenice Mala Ritka
Prilagajanje velikosti pralnih plenic Mala Ritka
Komplet žepastih plenic Mala Ritka
Vstavljanje vložkov v pralne plenice Mala Ritka
Prilagajanje velikosti pralnih plenic Mala Ritka

Komplet MINI 10 (3 x žepasta pralna plenica)

1 Ocene izdelka
25,90 €

Namesto 26,70 €

3 x Žepasta plenica Mala Ritka

Plenica je zašita tako, da je na notranji strani žep, v katerega vstavimo pralni vložek. Primerna je za dojenčke med približno 3kg do 15kg, saj s pomočjo pritiskačev reguliramo njeno velikost. Žepaste pleničke so zelo enostavne za uporabo in so najbolj prodajan tip pralnih plenic. Daljši opis se nahaja spodaj, pojdite z miško do konca te strani. Kratko predstavitev si lahko pogledate v naši virtualni trgovini TUKAJ 

S pomočjo pralnih plenic bodo vaše male ritke čudovite, denarnica bolj polna in okolje bolj čisto. 

Kompleti so določeni, izdelkov v kompletu ne menjamo za izdelek druge barve zaradi vodenja zalog. Hvala za razumevanje!

Žepasta plenica Mala Ritka

Žepasta plenica je zašita tako, da je na notranji strani žep, v katerega vstavimo pralni vložek. So zelo enostavne za uporabo in cenovno ugodne, zato se jih starši najraje poslužujejo. Vse kar potrebujete je še pralni vložek in vaša plenička bo pripravljena za uporabo. Pralni vložek lahko vstavite v žep ali pa položite direktno na pleničko (torej ne v žepek). Za male polulančke svetujemo uporabo dveh vložkov hkrati; torej enega ustavite v žepek, drugega položite na pleničko.

Žepaste plenice Mala Ritka so primerne za dojenčke med približno 3kg do 15kg, saj rastejo skupaj z njimi. To omogočajo pritiskači s katerimi reguliramo velikost plenice glede na rast dojenčka. Elastika se lepo oprime nogic in ne tišči, hkrati pa poskrbi, da ni puščanja. Kako pravilno namestiti žepasto plenico si lahko pogledate tukaj. Pogosta vprašanja o pranju in sušenju plenic si preberete tukaj. Da vam bo lažje: vsa pogosta vprašanja in nasveti se nahajajo na dnu spletne strani pod zavihkom pogosta vprašanja.

Sestava:

  • Zunanji del: nepremočljivi PUL poliester
  • Notranji del: flis

Flis je zelo znan po efektu STAY DRY, to pomeni, da je zelo vpojen in skrbi za suhost male ritke, hkrati pa je zelo nežen in ne draži dojenčkove kože. Zaradi efekta STAY DRY ima večina pralnih plenic notranjost iz flisa, saj je veliko dojenčkov "občutljivih" na občutek mokrote.

VLOŽEK SI IZBERETE POSEBEJ in sicer v kategoriji pralni vložki za plenice. Za uporabo žepaste plenice potrebujete samo še vložke, dodatne prekrivne hlačke niso potrebne. 

Izdelki Mala Ritka se ponašajo s certifikati za varno proizvodnjo ter proizvodnjo brez kemikalij (BV, SGS, Oeko Tex).

1 Ocene izdelka

super
Lepe!
na

Stranke ki so kupile ta izdelek so kupile tudi:

Product added to wishlist

Naši piškotki ne škodijo, ampak poskrbijo, da košarica, nakupni proces ter ostale funkcionalnosti spletne strani Mala Ritka delujejo brezhibno.

Prosimo, da potrdite uporabo piškotkov in tako nemoteno brskate po spletni strani. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj.