Blazinice za dojenje Mala Ritka bambus

Blazinice za dojenje - rumene - 2 kosa

1 Ocene izdelka
Ni na zalogi
3,90 €

Pralne blazinice za dojenje so narejene iz naravnega bambusa, zunanji del pa iz nepremočljivega poliestra. Nepogrešljiv pripomoček za doječo mamico.  Bambus ne draži kože in diha. Ne povzroča alergij. Nepremočljiva zunanja plast poskrbi, da ni madežev na oblačilih. Blazinice so mehke in se prilagodijo telesu, saj imajo konkavno obliko (so izbočene), tako da niso vidne pod obleko.  Vpojno jedro iz mikrofibre vpije vso tekočino in daje občutek suhosti.

Pralne blazinice za dojenje so narejene iz naravnega bambusa, zunanji del pa iz nepremočljivega poliestra. Nepogrešljiv pripomoček za doječo mamico, ki si ne želi uporabljati blazinic za enkratno uporabo. Blazinice za enkratno uporabo onesnažujejo okolje, prav tako vsebujejo kemikalije, ki lahko dražijo kožo. Bambus ne draži kože in diha. Je naraven in antibakterijski material, hkrati pa je okolju in telesu prijazen. Ne povzroča alergij. Odporen, trpežen in mehek na otip. Nepremočljiva zunanja plast poskrbi, da ni madežev na oblačilih. Blazinice so mehke in se prilagodijo telesu, saj imajo konkavno obliko (so izbočene), tako da niso vidne pod obleko. Se ne gubajo ali premaknejo pod obleko. Vpojno jedro iz mikrofibre vpije vso tekočino in daje občutek suhosti.

Sestava: notranja plast 100% naravni bombaž, zunanja plast PUL poliester, vpojno jedro iz mikrofibre

Pranje: 40 - 60 ˚C (ni pa potrebe po pranju na takih temperaturah, lahko jih samo splaknete pod vodo)

Širina: 12cm

Svetujemo, da pred prvo uporabo blazinice večkrat operete. Z vsakim pranjem se namreč vpojna moč poveča. 

Izdelki Mala Ritka se ponašajo s certifikati za varno proizvodnjo ter proizvodnjo brez kemikalij (BV, SGS, Oeko Tex).

1 Ocene izdelka

Super
Dobra cena in kvaliteta.
na

Stranke ki so kupile ta izdelek so kupile tudi:

Product added to wishlist

Naši piškotki ne škodijo, ampak poskrbijo, da košarica, nakupni proces ter ostale funkcionalnosti spletne strani Mala Ritka delujejo brezhibno.

Prosimo, da potrdite uporabo piškotkov in tako nemoteno brskate po spletni strani. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj.